Sponsors

Ook sponsor worden?

Het KPIJ cursusaanbod komt tot stand door samenwerking tussen diverse IJsselsteinse docenten, bedrijven en vrijwilligers. Wellicht heeft ook u ideeën over hoe uw bedrijf zich aan KPIJ kan verbinden. Zo komen wij graag met u in gesprek over het organiseren van een cursus/workshop. Maar wij bieden u ook de gelegenheid om uw bedrijf als sponsor aan KPIJ te verbinden.

KPIJ heeft een groot bereik in de gemeente IJsselstein en ook daarbuiten. U kunt zich met uw (full colour) bedrijfslogo in onze gele flyer (oplage 14.000 exemplaren) presenteren. Daarnaast maken wij melding van onze sponsoren op deze website, in onze nieuwsbrieven en op onze Facebook pagina.

De kosten voor plaatsing van uw logo in deze diverse mediakanalen bedragen dit jaar € 120,-. Wij bieden u hiermee een plek om uw bedrijf te promoten. En u helpt ons om de kosten van drukwerk en bezorging zo laag mogelijk te houden. Daarnaast gaan wij graag een duurzame relatie met u aan, om gezamenlijk tot nieuwe ideeën te komen betreffende ons cursusaanbod.

Heeft u interesse om uw bedrijf te linken aan KPIJ? Neem dan contact met ons op (info@kpij.nl)