Cursusnummer:
PON-83123

Omgaan met Emoties NIEUW

Omgaan met Emoties NIEUW

Ben jij je bewust van je eigen emoties, en hoe je ermee omgaat? 

In deze workshop leer je je emoties beter te herkennen en te begrijpen. Door te begrijpen waar je emoties vandaan komen, kun je er beter mee om leren gaan.
Je emoties zijn verbonden met je lichaam. Je kunt dus ook voelen in je lichaam wat het gevolg is van het, bewust of onbewust, onderdrukken van je emoties.
Leven met onderdrukte emoties zorgt voor stress. Iedereen heeft zijn eigen zwakke plekken die op gaan spelen als je teveel stress hebt.

We gaan aan de slag met simpele oefeningen, vanuit de Kinesiologie, die je toe kunt passen om beter om te gaan met de emoties die je dagelijks voelt, zodat de stress in je lijf afneemt. 
Kinesiologie betekent letterlijk ‘bewegingsleer’. Het is een therapeutische manier van werken, waarbij gebruik wordt gemaakt van spiertesten. Via de spiertesten komen we erachter wat je lijf nodig heeft om in balans te komen, zowel lichamelijk als geestelijk.  

Deze workshop is een vervolg op ‘Je lichaam in balans’, maar kan ook gevolgd worden als je de eerste workshop niet gevolgd hebt.

Totale cursusprijs van € 22.50 (workshop € 20,-- plus € 2.50 materiaalkosten) wordt door kpij geïnd.

enkele reacties van cursisten die lichaam in balans hebben gevolgd:

Op een begrijpelijke en boeiende manier werd alles uitvoerig uitgelegd. De cursus is met veel enthousiaste gegeven en met passie voor haar vak. Er konden vragen gesteld worden en ze nam hier de tijd voor. Een zeer prettige avond, waarop ik veel kennis heb opgedaan.

Startdatum
Lesvorm