Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: PCN-82519

Lezing: Burn-out: de epidemie van de 21e eeuw NIEUW

Lezing: Burn-out: de epidemie van de 21e eeuw NIEUW
Cursuscode: PCN-82519

Hoge werk- en studiedruk worden veelvuldig genoemd als oorzaak van een burn-out, evenals het feit dat je in de huidige samenleving steeds sneller moet reageren op trends en ontwikkelingen: de verregaande automatisering en digitale revolutie, de terreur van altijd bereikbaar moeten zijn en de overmaat aan prikkels.

Eén op de zeven werknemers heeft burn-outklachten, die onbehandeld kunnen leiden tot een burn-out en dat is niet niks: het zorgt voor totale lichamelijke en geestelijke uitputting en herstel kan jaren duren.
In een persoonlijke en authentieke lezing over burn-out & chronische stress vertel ik, naast mijn persoonlijke verhaal, wat een burn-out precies is, welke schade chronische stress aanricht, hoe je de signalen van een burn-out herkent bij jezelf of bij iemand uit je directe omgeving (bv.vriend(in)/huisgenoot/partner/vader/moeder/zus of broer), hoe je een burn-out voorkomt en hoe je er zo goed mogelijk van herstelt.

Door mijn eigen proces kan ik mensen die hetzelfde doormaken extra goed helpen. Dit is enorm waardevol tijdens het geven van een lezing en het tijdig (h)erkennen van de signalen, om burn out te voorkomen.

www.fionafoodandlifestyle.nl
info@fionafoodandlifestyle.nl

Woensdag 2 oktober 2019
1 lezing van 1,5 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 15,00
Mw. F (Fiona) Gisius
19:30 - 21:00
Locatie: Ontmoetingskerk (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
F (Fiona) Gisius
F (Fiona) Gisius
info@fionafoodandlifestyle.nl