Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: PPN-84021

Je lichaam in balans NIEUW

Je lichaam in balans NIEUW
Cursuscode: PPN-84021

Ben je nieuwsgierig naar wat Kinesiologie voor jou kan betekenen? In deze workshop kun je via een aantal eenvoudige oefeningen zelf de werking van Kinesiologie ervaren. Via deze handreikingen creëer je meer rust in je hoofd en lijf en kom je meer in je eigen kracht te staan. Daardoor kun je bijvoorbeeld beter omgaan met stress en alles wat er dagelijks op je pad komt.
Kinesiologie betekent letterlijk ‘bewegingsleer’. Het is een therapeutische manier van werken, waarbij gebruik wordt gemaakt van spiertesten.

Jouw lichaam geeft vaak via lichamelijke, emotionele of mentale klachten aan dat de energiestroom niet helemaal goed is. Via de spiertesten kun je erachter komen wat je lijf nodig heeft om de energie weer te laten stromen en weer in balans te komen, zowel lichamelijk als geestelijk. Een verandering op mentaal, fysiek of emotioneel niveau heeft namelijk effect op de gehele persoon.
Na het volgen van deze workshop begrijp je wat je met Kinesiologie kunt bereiken en heb je een aantal handreikingen gekregen om jezelf in balans te brengen.

Woensdag 10 november 2021
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 16,00 plus € 2,50 materiaalkosten.
Mw. (Astrid) Reuling-van Engelen
19:00 - 21:30
Locatie: Ontmoetingskerk (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
(Astrid) Reuling-van Engelen
(Astrid) Reuling-van Engelen
Astrid.reuling@rkdks.nl 06-22347233