Kookcollege: elke dag lekker vers op tafel! NIEUW

Cursusnummer: CHV-20018

• Wil je weten hoe je een goede gehaktbal met jus maakt?

• Wil je niet meer gestresst naar de supermarkt om vijf uur?

• Wil je afwisselend eten zónder pakjes en zakjes?

Welkom, je zit hier goed. Want Robert Verweij gaat mensen leren koken. Écht koken, dus elke dag lekker vers eten op tafel!

Waarom de zoveelste kookcursus?

Robert's doel is om iedereen in Nederland meer kennis en kunde bij te brengen in de keuken. Er zijn voldoende recepten en informatie over koken beschikbaar, maar dat is lang niet altijd praktische kennis. Robert maakt van alle losse stukjes kook-informatie één begrijpelijk en kloppend verhaal. Je wilt gewoon elke dag lekker en gezond koken, daarom leer je de kookprocessen begrijpen en beheersen. Dan kun je namelijk alles koken. Een recept uitvoeren is nog geen koken. Echt koken bestaat uit begrijpen, plannen, improviseren, noteren, proeven en op smaak maken. Allemaal dingen die je in geen enkel kookboek terug vind. Maar wel in dit KOOKcollege.

Wat gaan we doen?

De cursisten gaan niet koken maar aantekeningen maken en vragen stellen. Het is immers een college, geen kookworkshop. Daardoor kunnen we per heel veel informatie, kooktechnieken en ingrediënten behandelen. Het oefenen mag je thuis doen, dan is het direct je avondeten.

 

Meer informatie: